GOP Bigs oensker loudmouth Carl Paladino at sige undskyld til Andrew Cuomo over utroskab Zinger

Elizabeth Benjamin

Mandag 4 okt 2010, 04:00

Lennihan / APCarl Paladino sagde, at Andrew Cuomo havde trådte ud på sin ex-kone, Kerry Kennedy. Paladino senere bakket ned fra kommentaren.

Løst sammenbidt guvernørvalget kandidat Carl Paladino kommer under stærkt indre pres fra det republikanske parti til at undskylde at anklage sin demokratiske modstander, Andrew Cuomo, i udenomsægteskabelig anliggender.

Nervøse GOP ledere og folkevalgte embedsmænd er ivrige efter at komme videre.

Nogle tror, at en offentlig undskyldning ville være den bedste måde at vise den gale-som-helvede Buffalo forretningsmand er i stand til modenhed, en kilde tæt på Paladino kampagnen sagde.

Det er uklart, om Paladino, der har været have sendt verbale bomber mod Cuomo flere uger, er villig. Hans kampagne talsmand ikke ringe tilbage søndag.

Der er betydelig debat i Paladino kampagne over sprængladning han sidste uge, at Cuomo havde trådte ud på sin ex-kone, Kerry Kennedy.

Paladino første insisterede han havde beviser for sine påstande, at han ville frigøre \ "på et passende tidspunkt. \" Han bakkes ned, siger hemerely ønskede Cuomo til at modtage de samme medier kontrol over hans personlige liv, som han havde klaret om den datter, han far til uden for ægteskab.

Sidste fredag, dog Paladino flip-floppet igen, gentager i løbet af en Fox News interview, at hans kampagne vil \ "sige, hvad vi har i vores kasse på det rette tidspunkt, ja. \"

Den person tæt på Paladino kampagne kaldet kandidaten \ "ukontrollerbar \" og sagde, han har problemer med at dreje sig fra en uber-vred primære udfordrer til en mere adstadig valg kandidat.

To af

Ingen kommentarer: